Hermaion Digitaal

Steeds meer scholen richten zich op de mogelijkheden van digitaal onderwijs. Daarom bieden wij naast onze ‘papieren’ boeken ook digitaal lesmateriaal. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden.

Learnbeat
De methode Grieks Chaire! kan worden aangevuld met extra materiaal in de digitale leeromgeving van Learnbeat. Tot dit materiaal behoren de taaloefeningen, het reisverhaal als luisterboek, voorgelezen Griekse teksten en videolessen voor extra uitleg van de grammatica. Dankzij Learnbeat heeft u inzicht in de vorderingen van uw klas of de individuele leerling, kunt u ook zelf teksten en opdrachten toevoegen of deze delen met collega’s, en behoort gepersonaliseerd leren tot de mogelijkheden.

Verbum
Met de woordenboekapp Verbum kunnen leerlingen gemakkelijk en snel de betekenis van Griekse en Latijnse woorden opzoeken uit onze lesmethoden en eindexamenboeken. Geblader in het boek is nu niet meer nodig. Verbum is beschikbaar voor iPhone, iPod touch, iPad en Android applicaties. Schaf Verbum gratis aan in de App Store of Google Play.

Hermaion Digitaal
De website Hermaion Digitaal maakt de klassieke talen toegankelijk op een eigentijdse manier. U vindt hier gratis verrijkingsmateriaal bij Via Latina deel 1 in de vorm van leuke en leerzame taaloefeningen, uitbreiding van cultuurhistorie en verdieping van grammatica. Tevens is bij elke les een uitgebreide Powerpoint met uitleg over de behandelde grammatica. Ook de oefensite voor Lingua Latina is via Hermaion Digitaal bereikbaar. Met Hermaion Digitaal kun je spelenderwijs je kennis van de klassieken verbeteren en verdiepen.

Wilt u meer weten over dit digitale lesmateriaal, neem dan contact met ons op via info@hermaion.nl. We helpen u graag verder!