Hermaion Digitaal

Steeds meer scholen richten zich op de mogelijkheden van digitaal onderwijs. Daarom bieden wij naast onze ‘papieren’ boeken ook digitaal lesmateriaal. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden.

Learnbeat
De methode Grieks Chaire! kan worden aangevuld met extra materiaal in de digitale leeromgeving van Learnbeat. Tot dit materiaal behoren de taaloefeningen, het reisverhaal als luisterboek, voorgelezen Griekse teksten en videolessen voor extra uitleg van de grammatica. Dankzij Learnbeat heeft u inzicht in de vorderingen van uw klas of de individuele leerling, kunt u ook zelf teksten en opdrachten toevoegen of deze delen met collega’s, en behoort gepersonaliseerd leren tot de mogelijkheden.

Verbum
Met de woordenboekapp Verbum kunnen leerlingen gemakkelijk en snel de betekenis van Griekse en Latijnse woorden opzoeken uit onze lesmethoden en eindexamenboeken. Geblader in het boek is nu niet meer nodig. Verbum is beschikbaar voor iPhone, iPod touch, iPad en Android applicaties. Schaf Verbum gratis aan in de App Store of Google Play.

Wilt u meer weten over dit digitale lesmateriaal, neem dan contact met ons op via info@hermaion.nl. We helpen u graag verder!